Als bedrijfsadviseur ben en blijf ik altijd betrokken
 
KENNIS EN ERVARING

Naast het feit dat ik al 50 jaar bekend ben als ondernemer in deze regio, heb ik onder meer inmiddels 30 jaar ervaring in de makelaardij, advisering, beheer en (her)ontwikkeling van kantoor(verzamel)gebouwen in de gehele regio Rijnmond. Als makelaar en bedrijfsadviseur BOG ben ik voor velen geen onbekende meer. In deze functie adviseer ik veel ondernemers, gemeenten, woningcorporaties en overheidsinstellingen over vraagstukken bij de (her)ontwikkeling van bedrijfspanden, kantoorgebouwen en terreinen.

In 1994 ben ik gevraagd om tussen 1994 en 1997 als bedrijfsterreinmanager voor de gemeente Rotterdam (OBR) op te treden bij de ontwikkeling van het huidige bedrijvenpark ‘Gadering’ in Hoogvliet.

Ik ben trots op de daar behaalde resultaten. Door samenwerking hebben we daar een mooie win-winsituatie gerealiseerd voor alle betrokken ondernemers en gevestigde bedrijven. In 2002 ben ik daar tevens één van de eerste gecertificeerde parkmanagers in de regio geworden. Sindsdien ben ik ook goed bekend met de invulling en het beheer van bedrijventerreinen.

Ik heb daarbij veel bestuurlijke ervaring opgedaan als afgevaardigde voor de regio, in de Kring Hollandse Waarden, die deel uitmaakte van de Kamer van Koophandel.  Verder ben ik één van de oprichters van enkele ondernemersverenigingen zoals Ondernemersvereniging Brielle (OVB) en de Hoogvliets Ondernemersvereniging (HOV) en was ik gedurende 2 jaar voorzitter van de BOR (Belangengroep Ondernemingen Rotterdam).

In 2001 is Business Center Geuzenstaete in Brielle geopend. Hiervoor had ik eerder de plannen geschreven, als toenmalig eigenaar-directeur. Het Business Center bood toen al flexibele huurovereenkomsten vanaf 3 maanden aan, toen innovatief, nu, 20 jaar later, normaal. Inmiddels is het nu een Full- Service Business Center, met de nadruk op de dienstverlening en ondersteuning van ondernemers, die hier gemakkelijk en flexibel een dag-kantoor, spreekkamer of eigen kantoor kunnen huren. In 2016 is het Business Center verkocht, waarbij ik als commercieel directeur ben aangebleven en de receptie met secretariaat met mijn partner en enkele medewerkers in eigen beheer exploiteer.

Naast de al genoemde functie als commercieel directeur van het Full-Service Business Center Geuzenstaete, ben ik momenteel actief onder de naam “de Bedrijfsadviseur BOG” als bedrijfsmakelaar en consultant en daarnaast directeur-facility coördinator van City Business Beheer B.V. die het beheer voert over diverse wooncomplexen, bedrijf (verzamel) gebouwen, kantoorpanden en diverse winkelcentra in de regio Rijnmond.

Daardoor leer je hoe het kan en hoe het niet moet, en kan je niet alleen de ontwikkelaar van dienst zijn, maar ook de uiteindelijke gebruiker ‘de ondernemer’.

 onderhanden projecten
PROJECT “behoud Brielse Dom”

In het project “behoud Brielse Dom” is Rhijn Broesterhuizen aangewezen als project/coordinator- kwartiermaker om de Brielse Dom exploitabel te maken voor de toekomst.

We zijn aan de slag gegaan met deze slogan:
“Door samenwerking is er toekomst, zonder vertrouwen is er geen toekomst”

Het centrale concept van samenwerken realiseren we in de Klankbordgroep. Gezamenlijk treden we naar buiten met alle partijen die zich betrokken voelen bij dit prachtige gebouw, zoals het bedrijfsleven, winkeliers, horeca, evenementenbureaus, ondernemers (verenigingen), clubs en individuelen voor het behoud van dit prachtige gebouw.

Om exploitatie mogelijk te maken halen wij informatie uit verschillende bronnen om zo tot een zo concreet mogelijk draaiboek en bedrijfsplan te komen. Zo doen we onderzoek naar de parkeergelegenheid en brengen mogelijke pendel diensten in kaart. We onderzoeken ook of het kerkgebouw ook door andere invulling geldstromen kan genereren. Zo willen we ook de Toren en de tuin inzetten voor exploitatie.

Verder wordt in opdracht de online présence gerealiseerd en gemoderniseerd, waarbij het kerkgebouw als evenementenlocatie wordt aangegeven zodat potentiele huurders een goede indruk krijgen van de locatie en de mogelijkheden die het biedt.

Brielse Dom Exterieur
Brielse Dom intern
plattegrond Brielse Dom
WIL JE MEER WETEN OVER dit PROJECT?
STUUR DAN EEN E-MAIL OF BEL.
gerealiseerde projecten
INFORMATIE OVER EEN BEPAALD PROJECT staat onder DE AFBEELDING. WIL JE MEER WETEN? STUUR DAN EEN E-MAIL OF BEL.
1000x700px-Projecten-1

Barendrecht – Reling 113;
Aanhuren van een praktijkruimte ten behoeve van een relatie in een wooncomplex met bedrijfspand.

1000x700px Artist impression

Spijkenisse – Hongerlandsedijk;
Adviseren en realiseren bij de indeling van bedrijfsunits en de verhuur.

1000x700px Smart

Spijkenisse- Zoom
Verkopend makelaar/adviseur van Maasdelta Groep bij verkoop aan derden.

1000x700px Maaswijk

Spijkenisse – Hadewychplaats;
Verkoop gerealiseerd aan belegger, van een gezondheidscentrum.

1000x700px foto 1

Vierpolders – Seggelant West;
Adviseur en makelaar bij de ontwikkeling, verkoop en verhuur van een bedrijvencomplex bestaande uit 24 zelfstandige panden.

1000x700px hoogvliet fase 2

Hoogvliet- Kaasmakerstraat;
Adviseur en verhurend makelaar bij nieuw gerealiseerd bedrijvencomplex.

1000x700px Rotterdam-1

Rotterdam
Katendrechtse hoofd 25;

Als adviseur betrokken geweest bij herontwikkeling van de SS Rotterdam

1000x700px Rotterdam-3

SS Rotterdam.

1000x700px Rotterdam-2

SS Rotterdam.