AANBOD

Welkom bij het aanbod van panden van de Bedrijfsadviseur BOG. Ik ben je graag van dienst.
Je kunt bij mij terecht voor het aan- enverkopen en het aan- en verhuren van je bedrijfspand
of woning. Door samenwerking met diverse makelaarskantoren in de regio kan ik je goed van
dienst zijn, niet alleen bij de verkoop van je pand, maar ook bij het vinden van een geschikt
bedrijfspand of woning. Bedrijfs- of woningtaxatie nodig? Ik schakel de juiste gecertificeerde
taxateur voor je in. Maar ook voor de financiering van je pand, werk ik samen met diverse
financieel aanbieders voor zowel bedrijfspanden als woningen.

Of het nu om huren, kopen of een zoekopdracht gaat, bij de Bedrijfsadviseur BOG bent u aan ‘t goede adres

Als Bedrijfsadviseur BOG ben ik volledig gespecialiseerd in de diversiteit en complexiteit van bedrijfshuisvesting. Daarnaast heb ik een breed betrouwbaar netwerk in de regio opgebouwd. Daar pluk jij als opdrachtgever de vruchten van. Ik streef naar langdurige relaties met mijn opdrachtgevers, waarin service, kwaliteit maar vooral betrouwbaarheid een grote rol spelen. Wederzijds vertrouwen is de sleutel tot succes.

01
Huur

Wil jij je bedrijfspand verhuren, dan is het altijd verstandig om advies in te winnen of een bedrijfsmakelaar in de arm te nemen.

Met mijn jarenlange ervaring als (bedrijfs-)makelaar en ondernemer met kennis van zowel de particuliere als de zakelijke vastgoedmarkt, help ik je graag bij het nemen van de juiste beslissingen.

02
koop

Om je bedrijfsactiviteiten goed te kunnen uitvoeren, is een geschikte en passende bedrijfsruimte essentieel. Of het nu gaat om de aankoop van een winkel, een kantoor, een bedrijfspand, een loods of een ander object, als Bedrijfsadviseur BOG kan ik je daarin begeleiden. Als betrokken bedrijfsadviseur, geef ik je deskundig en passend advies. Samen naar het beoogde resultaat.

03
zoekopdracht

Wilt u een bestaand (zaken)pand kopen of huren of wilt u zelf gaan bouwen? Maak dan gebruik van onze zoekservice. U krijgt per e-mail het meest actuele aanbod toegezonden, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Om ons aanbod per e-mail te kunnen ontvangen, klikt u op de knop en vult het  e-mail formulier in. Zo bent verzekerd van het meest actuele aanbod.